Ако желите да одсањате најлепши сан и да вас буди цвркут птица и пој петла

Сазнајте са каквим смештајним капацитетима располажемо и одаберите за себе тип смештаја који Вам највише одговара за савршен одмор и релаксацију у природи.

Вајати

Конаци Јанковић располажу са два петокреветна вајата. Вајати поседују предсобље, купатило, собу са француским лежајем и галерију са три лежаја. Сваки вајат има централно грејање, тв и wi-fi.

Кућа

Кућа располаже са две двокреветне и једном трокреветном собом, два купатила, дневном собом, кухињом, трпезаријом и две велике терасе. Кућа има централно грејање. Свака соба има тв и wi-fi.

Кафаница

Кафаница је заједничка просторија за госте урађена у етно стилу. То је топла трпезарија са свим пратећим садржајима и тоалетом за госте. Капацитет је 30 особа.

konaci_jankovic_vajati1

Вајати

Конаци Јанковић располажу са два петокреветна вајата. Вајати поседују предсобље, купатило, собу са француским лежајем и галерију са три лежаја. Сваки вајат има централно грејање, тв и wi-fi. У склопу вајата се налази и велика тераса са прелепим погледом на околину.

konaci_jankovic_dvoriste_okolina4

Кућа

Кућа располаже са две двокреветне и једном трокреветном собом, два купатила, дневном собом, кухињом, трпезаријом и две велике терасе. Кућа има централно грејање.

konaci_jankovic_dvoriste_okolina4

Кафаница

Кафаница је заједничка просторија за госте урађена у етно стилу. То је топла трпезарија са свим пратећим садржајима и тоалетом за госте. Капацитет је 30 особа. Дођите и уверите се у гостопримство и љубазност домаћина.