Ако желите да осетите чари нетакнуте природе и да ојачате ваше тело утабаним стазама здравља

Сазнајте нешто више о садржајима који су присутни у домаћинству Јанковић и који су саставни део Вашег савршеног одмора у оази природе и лепотама села Мушићи.

Домаћа храна

Нашим гостима се служе искључиво специјалитети националне кухиње који су припремљени на традиционалан начин.

Пролазни ручкови

Организујемо пролазне ручкове за групе планинара, пензионера, извиђача и свих осталих заљубљеника у природу.

Излети

У нашој непосредној близини се налазе разне знаменитости које нашим гостима могу употпунити боравак.

domaca_hrana_04_konaci_jankovic

Домаћа хранa

Нашим гостима се служе искључиво специјалитети националне кухиње који су припремљени на традиционалан начин. Сир, кајмак, проја, качамак, чварци, пите савијаче, погача, крофне, кифле, домаће кисело млеко, само су неки од производа домаће хране који се могу наћи на нашој трпези. Гостима служимо и домаћу препеченицу од шљиве, као и домаћи сок од малине. Све намирнице које употребљавамо су искључиво органског порекла.

konaci_jankovic_kafanica2

Пролазни ручкови

Организујемо пролазне ручкове за групе планинара, пензионера, извиђача и свих осталих заљубљеника у природу. Поред тога, организујемо рођендане и друге значајне прославе.

izleti_featured_img_konaci_jankovic

Излети

У нашој непосредној близини се налазе разне знаменитости које нашим гостима могу употпунити боравак. Неке од њих су : Горња Добриња (родно место Кнеза Милоша Обреновића), Потпећка пећина, Злакуса (село грнчара), Дивчибаре, Овчарско – Кабларски манастири, Костуници, Мокра Гора, Сирогојно, Драгачево, Златибор, Тара.