Садржаји


Сазнајте нешто више о садржајима који су присутни у домаћинству Јанковић и који су саставни део Вашег савршеног одмора у оази природе и лепотама села Мушићи.

Домаћа храна

Нашим гостима се служе искључиво специјалитети националне кухиње који су припремљени на традиционалан начин. Сир, кајмак, проја, качамак, чварци, пите савијаче, погача, крофне, кифле, домаће кисело млеко, само су неки од производа домаће хране који се могу наћи на нашој трпези. Гостима служимо и домаћу препеченицу од шљиве, као и домаћи сок од малине. Све намирнице које употребљавамо су искључиво органског порекла.

кликни за више...

Домаћа храна - Конаци Јанковић

Пролазни ручкови

Организујемо пролазне ручкове за групе планинара, пензионера, извиђача и свих осталих заљубљеника у природу. Поред тога, организујемо рођендане и друге значајне прославе.

кликни за више...

Излети

У нашој непосредној близини се налазе разне знаменитости које нашим гостима могу употпунити боравак. Неке од њих су : Горња Добриња (родно место Кнеза Милоша Обреновића), Потпећка пећина, Злакуса (село грнчара), Дивчибаре, Овчарско - Кабларски манастири, Костуници, Мокра Гора, Сирогојно, Драгачево, Златибор, Тара.>/p>

кликни за више...