Ценовник


услуга цена
пун пансион 2900 дин
полу пансион 2400 дин
ноћење са доручком 1750 дин
ноћење 1300 дин
деца до 4 године бесплатно
деца од 4 до 7 година 30%
деца од 7 до 10 година 50%

Боравишна такса и осигурање се додатно наплаћују (50 дин по особи).